Cautare

1098 de rezultate pentru "departament comercial dolce tv" (3.47 secunde)
In cursul anului 2009, Aeroporturile Otopeni si Baneasa vor mentine tarifele aeroportuare si chiriile pentru spatiile comerciale la nivelul anului trecut, pentru a sprijini companiile aeriene si segmentul comercial, au declarat reprezentantii celor doua aeroporturi.
Acolo, produsele de baza se vindeau fara adaos comercial, iar preturile erau, initial, mai mici decat in alte magazine", spun reprezentantii Primariei Craiova. ... Primaria zice ca firmele care "gazduiau" economate vindeau fara adaos comercial.
Dupa Revolutia din 1989, a lucrat la Ministerul Afacerilor Externe, apoi ca reprezentant comercial la Ambasada Romaniei din Statele Unite ale Americii, iar din septembrie 1990 a fost Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei.
Noutatea adusa de catre Smart Market Advertise este ca, spre deosebire de targurile si expozitiile cu un concept similar, care sunt localizate de regula in zone cu specific expozitional, acesta este situat intr-un mall, un spatiu cu specific comercial, dar si de relaxare si distractie, publicul avand astfel mai multe variante de cumparaturi si petrecere a timpului liber.
"La ora actuala, nu ne ies cifrele din planul de afaceri pentru constructia unui centru comercial, motiv pentru care am oprit si constructia centrului comercial din Miercurea Ciuc.
Dacia planuieste, pentru luna mai, lansarea la nivel comercial a modelului Duster, dupa succesul neasteptat de mare inregistrat in 2009 de marca romaneasca pe pietele europene.
Cu alte cuvinte, in medie, la fiecare cinci saptamani a fost inaugurat cate un nou centru comercial, fie in Capitala, fie in marile orase precum Cluj sau Constanta, dar si in localitati mai mici, precum Piatra-Neamt, Buzau sau Alba Iulia.
Situatia a devenit critica in iarna anului 2008, cand Moscova si Kievul au avut un diferend comercial ce a dus la sistarea livrarilor de gaz catre UE timp de doua saptamani, transmite NewsIn, citand The Telegraph.
Firma Arcom Bucuresti, controlata de Gigi Becali, vrea sa dezvolte mai multe proiecte, precum un ansamblu rezidential sau un complex comercial de tip Dragonul Rosu, dar asteapta normele pentru finantarea constructiilor prin Prima Casa si dezghetarea creditarii.
Deficitul comercial al Romaniei a crescut in iunie cu 18,2% fata de luna similara din 2009, la 889,5 milioane euro (3,75 miliarde lei), potrivit Institutului National de Statistica (INS).
Peste 3.800 de angajati la nivel mondial lucreaza in servicii imobiliare si complementare in sectorul comercial, incluzand segmentele industrial, birouri, comercial, agrement si rezidential.
Fostul fotbalist Gica Popescu, 43 de ani, deschide in luna octombrie DOLDORA BAZAAR - un centru comercial de tip bazar in apropiere de Piata Rahova din capitala, in urma unei investitii de 10 milioane de euro.
Pe target urban, rating-ul mediu a fost de 6% si cota medie de piata de 22%, in timp ce pentru targetul comercial valorile medii au fost de 5% pentru rating si 23,7% pentru cota de piaa.
Uniunea Europeana este cel mai important partener comercial al Chinei, comertul bilateral urcand in primele 11 luni ale acestui an cu 33,1% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 433,88 miliarde de dolari, potrivit datelor serviciului vamal chinez.
"Aceasta se traduce prin lipsa veniturilor centrului comercial si in consecinta imposibilitatea de a-si plati datoriile catre banci si furnizorii de utilitati", a declarat pentru Money.ro, Carmen Ravon.
Sectorul comercial al SUA este in crestere, in special in cazul serviciilor cu valoare adaugata mare, care sunt foarte competitive la nivel mondial, insa nu sunt destul de mari pentru a finanta acest deficit.
Pentru anul 2011, intentionam sa crestem in continuare gradul de ocupare la 95% prin inchirierea de noi spatii comerciale, mai ales catre branduri noi pe piata locala" a declarat Mirela Mihailescu, Director Comercial Cocor S.A.
Noi ii adunam pentru prima oara intr-un singur loc", puncteaza Mirela Mihailescu, directorul comercial al magazinului, ce vede Cocorul altfel decat mall-urile, care reprezinta o "concurenta acerba".
Ulterior, pe spatiul amintit se vor construi cladiri de birouri, zone rezidentiale, dar si un centru comercial metropolitan cu specific ambiental chinezesc. ... Contra cost, patronii chinezi ai centrului comercial ofera firmelor servicii de paza, management si service computerizat de retea.
Certificatul de urbanism a fost eliberat de Primaria Sectorului 2 pentru contructia unui centru comercial de trei etaje, alaturi de o parcare imensa dispusa pe 10 etaje, cu un total de circa 1.000 de locuri.
google-analytics.com